Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bir kişi bıçaklanarak öldürüldü.

        Ayvalık Devlet Hastanesi’ne güvenlik personeli olarak görev yapan Bayram Talip (40), Altınova’da büyükbaş hayvan besiciliği yapan 69 yaşındaki Mehmet Sıddık Akıncı tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybetti. Altınova Mahallesi'nde Mehmet Sıddık Akıncı’nın evinde işlenen cinayetin sebebi henüz öğrenilemezken, olay yerine gelen maktul Bayram Talip’in annesi Suna ile babası Hasan Talip sinir krizi geçirdi.

        Eşinden bir süre önce boşandığı öğrenilen Bayram Talip’in ölümü Ayvalık Devlet Hastanesi’ndeki mesai arkadaşları tarafından büyük üzüntüyle karşılandı. Jandarma ekipleri cinayetle ilgili soruşturmayı sürdürürken, Bayram Talip’in cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Öte yandan cinayet zanlısı Mehmet Sıddık Akıncı ile ismi öğrenilemeyen eşinin ise gözaltına alındığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa