Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde "Oyuncağım tarlada kayboldu" diyerek anne ve babasının yanından ayrılıp kaybolan 4 yaşındaki çocuk, bulundu.

        Balıkesir'in Sındırgı ilçesine bağlı Yaylabayır Mahallesinde, anne ve babası tarlada çalışırken yanlarından ayrılan ve uzun süre bulunamayan 4 yaşındaki Mehmet Ali Yıldız için tüm mahalle seferber oldu. Jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri, arama kurtarma köpekleri, belediye ekipleri, avcılar kulübü üyeleri ve drone ile saatlerce aranan Mehmet Ali Yıldız, öğleden sonra ormancılar tarafından tarlanın 4 kilometre uzağında bulunan Güvercin alanı mevkinde bulundu.

        Çocuğu bulan ormancılar, tarladan 4 kilometre uzakta çocuğu uyurken bulduklarını söyledi. AFAD ekibi tarafından bulunduğu yerden araçla getirilen çocuğu gören mahalle sakini ve ailelerin sevinci herkesi duygulandırdı. Anne Aslı Yıldız ve baba Nihat Yıldız, kurtarma operasyonuna katılan herkese teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa