Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Edremit ilçesinde FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Edremit KOM Amirliğince yapılan operasyonda bir kişi tutuklandı.

        Edinilen bilgilere göre, Edremit İlçe Emniyet Müdürülüğü KOM Grup Amirliğince; FETÖ/PDY terör örgütü üyesi olduğu, örgüt mensuplarına maddi destek sağlama konusunda aracılık ettiği gerekçesiyle üç aydır takip edilen A.L.K., düzenlenen operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı.

        A.L.K.’nin adresinde yapılan aramada 1 adet laptop, 1 adet hafıza kartı, 1 adet cep telefonu, 1 adet tablet, 1 adet üzerinde şahıs isimleri ve yurt dışı telefon numaraları yazılı not kağıdı, 32 adet yasa dışı Fetullah Gülen CD’si, 20 adet Sızıntı dergisi, 2 adet Bankasya kartı, 7 adet Fetullah Gülen’e ait yasaklı yayın olan kitap, 1 adet FETÖ/PDY terör örgütü elebaşına yazılan mektup, 1 adet Zaman gazetesi ele geçirildi. İddiaya göre, sorgusunda "Fetullah Gülen için şehit olmak istiyorum" diyen A.L.K., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa