Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Bursa, Karacabey ve Bandırma'da Dursunbeyli dernekleri ziyaret ederek hem ilçedeki hizmetler ile ilgili bilgi verdi hem de 24 Ağustos'ta gerçekleşecek olan Büyük Dursunbeyliler Buluşmasına hemşehrilerini davet etti.

        Dursunbey dışında yaşayan Dursunbeylilerin kurdukları dernekleri ziyaret eden Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Bursa, Karacabey ve Bandırma'da hemşehrileri ile bir araya geldi. Dernek Başkanları ile birlikte katılımcılara hitap eden Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, ilçede gerçekleşen yatırımlar, devam eden çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgilendirme yaptı. 24 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan Büyük Dursunbeyliler Buluşması programına da hemşehrilerini davet eden Başkan Bahçavan, festival için otobüsler kaldırcakları bilgisini de verdi.

        Dernek mensuplarının coşku ile karşıladığı Başkan Bahçavan'a Belediye Meclis üyeleri Yusuf Turhan ve Ahmet Savran'da eşlik etti. Gece geç saatlere dek süren ziyaretler kapsamında Erdek'te girdiği denizde boğularak hayatını kaybeden 16 yaşındaki Ömer Çoban isimli şahsın ailesini de ziyaret eden Başkan Bahçavan acılı aileye taziye dileklerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa