Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye ilçesinde, BAL Ligi’ne yükselen Burhaniye Belediyespor topbaşı yaptı. Başarılı teknik adam Hakkı Sevinç’in yönetiminde, 8 Eylül Stadında 30 sporcu ile antrenmanlara başlayan ekip, kadronunda 10 güne kadar şekillendireceği açıklandı.

        Geçtiğimiz sezonda başarılı çalışmaları ile BAL Ligine yükselen Burhaniye Belediyespor'un kadrosu ise çoğunlukla Burhaniyeli gençlerden oluşuyor. Hakkı Sevinç, “Bu gün itibarıyla antrenmanlara başladık. Günde çift antrenman yapıyoruz. Şu anda deneme aşamasında olan gençlerle birlikte 30 kişilik kadromuz var. 10 güne kadar kadromuz şekillenmiş olacak. Önünüzdeki sezonda ekip ruhu ile çalışarak başarılı olacağımıza inanıyorum. Bunun için sporcularımıza güveniyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa