Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesirspor Baltok’ta genç savunma oyuncusu Oğuzhan Çapar, Bodrum Belediyespor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanmıştı. Yapılan kontroller sonucunda genç stoperin ön çapraz bağlarında kopma tespit edildi.

        İstanbul’da ameliyat olacak olan Oğuzhan Çapar’ın 5 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Oğuzhan Çapar sakatlığı ile ilgili sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, en kısa sürede daha güçlü bir şekilde sahalara dönmek istediğini söyledi. Çapar, “Pazartesi günü Bodrumspor ile oynanan hazırlık maçında yaşadığım sakatlık sonucu ön çapraz bağlarımda kopukluk tespit edilmiştir. En kısa zamanda ameliyat olup güçlü bir şekilde sahalara dönmek dileğiyle dualarınızı esirgemeyin” dedi.

        Balıkesirspor Baltok resmi internet sitesinden de Oğuzhan Çapar ile bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Bodrumspor ile oynadığımız hazırlık karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Oğuzhan Çapar’ın MR’ında ön çapraz bağlarının kopmuş olduğu tespit edildi. Bu hafta İstanbul’da ameliyat olması planlanan oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sahalarda yeniden görmeyi temenni ediyoruz” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa