Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığının devam eden yol çalışmalarını inceledi. Başkan Zekai Kafaoğlu Nergiz Mahallesi ile Büyük Bostancı Mahallesi arasında devam eden yol çalışması hakkında bilgi aldı.

        Altıeylül İlçesine bağlı Nergiz Mahallesinde yol çalışmalarını inceyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zekaİ Kafaoğlu “Belediye olarak 2018 yılını asfalt yılı ilan ettik. 2000 kilometre asfalt yapıyoruz. Şu anda 51 ayrı noktada ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışıyor. Nergiz Mahallesi sakinlerinin çok istediği Büyük Bostancı’ya bağlanan yolda çalışmalar devam ediyor, kısa sürede bitecek. Bu yol 3.8 kilometre ve sıcak asfalt oluyor. Böylelikle İzmir ile Bigadiç arasındaki bağlantı yolu Nergiz Mahallesi’nden geçerek Büyük Bostancıdan çıkış olacak. Nergizli vatandaşlarımız çok memnunlar. Ekiplerimiz gecegündüz demeden çalışıyorlar” dedi.

        Yol değil sanki uçak pisti

        Başkan Zekai Kafaoğlu, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman ile beraber daha sonra Nergiz Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla hasbihal ettiler. Nergiz Mahallesi sakinleri Başkan Kafaoğlu’na verdiği sözü tuttuğu için teşekkür ederek, “Başkanım bu yolu çok kullanıyoruz, yolun yapılması bizleri son derece mutlu etti. Yolu genişlettiniz, sıcak aslfat attınız, aynı uçak pisti gibi oldu. Bu yol bizi Büyük Bostancı’dan Bigadiç yoluna bağlıyor. Sizler hem yolumuzu incelediniz hem de hiç beklemediğimiz anda ziyaret ederek çayımızı içmeye geldiniz. Her zaman halkın içinde olduğunuz için teşekkür ediyoruz” dediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa