Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dursunbey Hıdırlık bölgesine içerisinde Aile Sağlığı, Toplum Sağlığı ve 112’nin yer alacağı Sağlık Merkezi yapılıyor.

        Dursunbey’de hükümet yatırımlarından bir yenisinin daha inşaat çalışmaları başladı. Eski Dursunbey Devlet Hastanesi karşısında bulunan 3 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan Sağlık Merkezi 2019 yılının ilk aylarında hizmet vermeye başlayacak.

        Sağlık merkezinin inşaat çalışmalarını İlçe Sağlık Müdürü Murat Başçı ile birlikte inceleyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Sağlık Bakanlığının Dursunbey’e yapmış olduğu önemli bir yatırımı incelediklerini söyledi. İlçe Sağlık Müdürü Murat Başçı’dan devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını ifade eden Bahçavan, içerisinde Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112’nin bulunacağı bu merkezin, 3 bin metrekarelik bir alanda inşa edildiğini ve 1266 metrekarelik kapalı alandan oluşacağını söyledi. Başkan Bahçavan; “Öncelikle bu yatırım için İlçe Sağlık Müdürümüz dahil olmak üzere bütün yetkililere, Bakanımıza ve Hükümetimize teşekkür ediyorum. 112 eski bir binada faaliyet göstermekteydi. Toplum Sağlığı Müdürlüğümüzde hastanede görevini yapıyordu. İnşallah Aile Sağlığı Merkezi de dört Doktorla faaliyetine devam edecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa