Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdek'te, 8 dalgıç liman içinde denize girip dip temizliği yaptı. Denizden pet şişe, tabak, çanak ve market arabası çıkması dalgıçları şaşırttı.

        Erdek Dalış Kulübü ile Bandırma'da faaliyet gösteren bir kuruluşun işbirliğiyle, bu yıl da deniz ve çevre kirliliği konusunda vatandaşı bilinçlendirmek amacıyla dip temizliği gerçekleştirildi. Sahildeki çay bahçelerinin önünde yapılan temizliğe 8 dalgıç katıldı.

        Dalış hakkında, Cumhuriyet alanındaki sahneden vatandaşlara bilgi veren Erdoğan Çıkrıkçı, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 8 dalgıç olarak denize daldık. Çok ciddi bir pislikle karşılaştık. Bu arada deniz dibinden çıkardığımız bir market arabası da bizi çok şaşırttı. Yine çok sayıda bıçaktabak, pet şişeler çıkardık. Bu dalışımız bir farkındalık oluşturma eylemi olsa da aynı zamanda çok ciddi bir temizlik de yapıyoruz. Bizler, temiz ve insana saygılı bir kentte yaşamak istiyoruz. Yaşadığımız ortam ve denizlerimizi temiz tutmalıyız. Bu konudaki çalışmalarımız nedeniyle de vatandaşlarımızdan çok sayıda takdir alıyoruz” şeklinde konuştu.

        Erdek limanından çıkan atık ve eşyalar bir traktörün römorkunu doldurdu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa