Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'in Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, hafta sonu olmasına rağmen her hafta ayrı mahallede halkla iç içe olmaya devam ediyor. Ersoy, bu hafta sonu da ilçenin 5 mahallesini ziyaret ederek belediye tarafından yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

        İlçenin kırsal kesiminde bulunan Hallaçlar, Dereören, Fazlıca, Kocadağ ve Hüseyinbeşeler mahallelerini ziyaret eden Ersoy, vatandaşların öneri istek ve taleplerini dinledi. Mahalle sakinleri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi.

        Görevde bulunduğu süre içinde özellikle kırsal mahallelere alt ve üst yapı, yol, parke taş ile tüm belediye hizmetlerinin götürüldüğünü belirten Belediye Başkanı Emin Ersoy, "Havran Belediyesi olarak her zaman halkımızın yanında ve hizmetindeyiz. Mahalle sakinlerimizin ve muhtarlarımızın bana ilettikleri tüm talepleri karşılıyoruz" dedi.

        Mahalle sakinleri ile muhtarlar Emin Ersoy, mahallelerine kazandırılan hizmetlerden dolayı Başkan Ersoy'a teşekkürlerini iletirken, burada vatandaşların düğün sünnet ve hayır cemiyetlerine de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa