Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından huzurun ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla 'Huzurlu Sokaklar Uygulaması2' adı altında gerçekleştirilen denetimlerde aranan 1 şahıs yakalandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, özellikle çocuklar başta olmak üzere, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda, trafik ışıkları, terminal, kavşak, park ve bahçelerde il genelinde eş zamanlı olarak 12.0019.00 saatleri arasında denetimler yapıldı. Gerçekleştirilen "Huzurlu Sokaklar" uygulamasında oluşturulan 107 ekipte 295 polis görev aldı. Uygulamada 1185 şahısın sorgulanması neticesinde aranan 1 şahıs yakalandı. Kontrol edilen 205 araçtan 5 tanesine 540 lira ceza uygulanırken 2 araç trafikten men edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa