Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         Banvit geçtiğimiz sezon NBA Gelişim Ligi takımlarından Canton Charge'da forma giyen Amerikalı oyun kurucu Marcus Thornton ile anlaştı. 

        Tahincioğlu Basketobl Süper Ligi ekiplerinden Banvit, yeni sezon öncesi transferlerine devam ederken, geçtiğimiz sezon NBA Gelişim Ligi takımlarından Canton Charge'da forma giyen Amerikalı oyun kurucu Marcus Thornton ile anlaşma sağladı. Kariyerine 2011 2012 sezonunda NCAA Ligi takımlarından William & Mary'de başlayan Thornton, daha sonrasında birçok takımda forma giymesinin ardından son olarak 2017 2018 sezonunda NBA Gelişim Ligi takımlarından Canton Charge'a geçti. 1993 doğumlu oyuncu burada, çıktığı 37 karşılaşmada 18.8 sayı ve 4.9 ribaund ortalamaları ile oynadı. Marcus Thornton, Çin'de düzenlenecek 2019 Basketbol Dünya Kupası eleme maçlarında ABD Milli takımı forması ile 2 maça çıkarak 12 sayı ve 3 ribaund ortalamaları ile iyi bir performans ortaya koydu. Amerikalı oyun kurucu yeni sezonda Turuncu-Yeşilli formanın başarısı için mücadele edecek.

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa