Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye ilçesinde, Edremit Körfezinin en büyük zeytin üreticisi olan Burhaniye Belediyesi, zeytinyağı ve zeytinyağı sabunundan sonra sıvı sabun üretimine de başladı. Belediyenin ürettiği zeytinyağlı sıvı sabunun tutulduğunu anlatan Ziraat Teknikeri Selçuk Işık, İskele Meydanında yazlıkçılara satış yaptığını söyledi.

        Burhaniye Belediyesi iki yıldan bu yana zeytinyağı ve zeytinyağlı sabun üretimine devam ederken, bu yıl çeşitlerine sıvı sabunu da ekledi. İskele Meydanında kurulan stantta satılan Belediye ürünleri ilgi gördü. Ürünlerin ücretsiz kargo ile yurdun her tarafına gönderildiğini anlatan Selcuk Işık, “İskele Meydanındaki stantta akşamları satış yapıyoruz. Bütün ürünlerimiz ilgi görmektedir. Bu yıl üretimine başladığımız zeytinyağlı sıvı sabunlarımızda tutuldu. Zeytinyağının litresini 25 ile 30 lira arasında satıyoruz. Sıvı sabunun şişesini ise 12 liradan satıyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa