Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karesi Belediyesi Kent Konseyi çocukların sokaklarda geleneksel çocuk oyunlarının oynanması için Karesi Park'ta etkinlik düzenledi.

        Karesi Belediyesi, Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından, "Karesi Sokaklarının Sahibi Geri Dönüyor" sloganıyla düzenlenen etkinlik Karesi Park'ta gerçekleştirildi. "Karesi Sokaklarının Sahibi Geri Dönüyor" sloganıyla düzenlenen geleneksel çocuk oyunları şenliği 1. Sakarya Mahallesi'nde bulunan Karesi Park'ta gerçekleştirildi.

        Karesi Park’ta renkli görüntülere sahne olan etkinlikte Gençlik Meclisi'nden abla ve abileriyle yıllardır bu topraklarda oynanan yakan top, seksek, dokuz kiremit gibi geleneksel oyunları oynayan çocuklar, devam edecek olan etkinlikler için arkadaşlarına "Sanaldan uzak, sokağa yakın" diyerek davet çağrısında bulundu. Sokakların kendilerine ait olduğunu ve Karesi'de yaşamaktan çok mutlu olduklarını ifade eden çocuklar, etkinlikte gönüllerince eğlendi. Çocuklar, oynadıkları oyunların ardından kendilerine Karesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mine Çökel ve ekibi tarafından ikram edilen dondurmaların tadına baktı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa