Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKESİR´in Ayvalık ilçesinde, Tuzla Jandarma Karakol Komutanı olarak görev yapan Astsubay Kıdemli Başçavuş Şuayip Türken (41), geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

        Ayvalık ilçesinde Tuzla Jandarma Karakol Komutanı olarak görev yapan 2 çocuk babası Astsubay Kıdemli Başçavuş Şuayip Türken, önceki sabah gece nöbetinin ardından gittiği ilçedeki evinde fenalaştı. Eşi Berna Türken´in çağırdığı sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Şuayip Türken, ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı, buradan da İzmir´deki Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan Türken, dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

        Ayvalık'ta yaklaşık bir yıldan bu yana görev yapan Kıdemli Başçavuş Şuayip Türken, başta insan kaçakçılığı olmak üzere yasa dışı deniz patlıcanı avcılığı gibi olaylara karşı elde ettiği başarıların yanı sıra Tuzla mevkiindeki asayiş olaylarının azalmasını sağlamasıyla tanınıyordu.

        Şuayip Türken'in cenazesinin, yarın memleketi Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa