Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gömeç ilçesinde, Burhaniye Ticaret Odası tarafından Gömeç’te yeni sanayi sitesi yapılmasına stard verildi. Bir süredir Burhaniye Ticaret Odası yönetimi tarafından Gömeç ve Karaağaç’ta ki üyelerine yönelik ziyaretler yapılırken, talep edilen büyük iş yerlerinin yapımı için düğmeye basıldı.

        Gerçekleşen ziyaretlerde, Gömeç ve Karaağaç’ta Burhaniye Ticaret Odası üyeleri arasında yapılan üye ihtiyaç anketi ve talep çalışması neticesinde ortaya çıkan, büyük iş yerlerinden oluşan yeni sanayi sitesi yapımı için bir dizi toplantılar yapıldı. Bu kapsamda izlenecek yol haritası ve uygun arazi bulunması için Burhaniye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aysel ve beraberindeki heyet Gömeç Kaymakamı Önder Coşğun, Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan ve Gömeç Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Uslu ile görüşmelerde bulundu. Görüşmelerde önemli kararlar alındı. Ticaret Odası Başkanı Mustafa Aysel, Gömeç’de yeni sanayi sitesi için çalışmalara başlandığını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa