Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Edremit Körfezinde bulunan 5 ilçesinde sandıklara büyük ilgi olduğu gözlendi. Oy verme işleminin ilk saatlerinden itibaren sandıklara vatandaşlar adeta akın etti.

        Sabah sekizde başlayan oy verme işlemine Edremit, Burhaniye, Ayvalık, Gömeç ve Havran ilçelerinde vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Gün içinde sorunsuz bir şekilde oylarını kullanan vatandaşlar seçimlerin hayırlı olmasını dilediler. Edremit Belediye Başkan Kamil Saka da “Geleceğimiz için, mutlu mesut yarınlar için değerli eşim Günseli Saka ile birlikte vatandaşlık görevimizi yerine getirip oyumuzu kullandık. Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’da eşi ile birlikte sandık başına gelerek oyunu kullandı ve hayırlı olsun temennilerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa