Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        24 Haziran seçimleri öncesinde Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, baba ocağı Susurluk'un Yıldız Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek AK Parti'ye tam destek sözü aldı.

        Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi, 24 Haziran seçimleri öncesinde gece gündüz yoğun çalışmalarına devam ediyor. Gündüz esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla görüşen Yılmaz, her akşam farklı bir yerde orucunu halkla birlikte açıyor. İftarın ardından merkez ve kırsal mahallelerde seçim çalışmaları yapan Başkan Yılmaz'ın son durağı baba ocağı Susurluk Yıldız Mahallesi oldu. Teravih namazı çıkışında kahvehanede hemşerileri ile buluşan Başkan Yılmaz, 24 Haziran Seçimleri için destek ve dua istedi.

        'Türkiye 24 Haziran'dan sonra ufku, vizyonu açık, yepyeni bir sisteme geçiyor' diyen Yılmaz, mahalle sakinlerinden 24 Haziran için destek sözü aldı. Sahura kadar kahvede çay içip vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yücel Yılmaz, ramazan davulcuları ile karşılaştı. Başkanı karşısında gören davulcular, Başkan Yılmaz için hemen bir mani okudu. Ayrıca Yıldız'ın köklü bir mahalle olduğunu söyleyen Yılmaz, tüm Balıkesirlileri köyü görmeye davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa