Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKESİR'de, dün iş makinesiyle çarpışan otomobilde yaşamını yitiren Recep ve Zehra Koç çiftiyle 1 yaşındaki kızları Nurten Sena gözyaşlarıyla toprağa verildi.

        Kaza, dün saat 18.30 sıralarında Balıkesir-Savaştepe karayolunda meydana geldi. Savaştepe ilçesine doğru giden Recep Koç (37) yönetimindeki 10 L 5879 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ait Serhat Sarı (31)  yönetimindeki iş makinesiyle çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Recep Koç, eşi Zehra Koç (36) ve kızları Nurten Sena Koç hayatını kaybetti.

        Koç çifti ve kızları Nurten Sena'ın cenazeleri, morgtan alınarak Savaştepe Yolçatı Camii'ne getirildi. Burada öğle namazına müteakiben her biri için ayrı ayrı cenaze namazı kıldındı. İlçe Müftüsü Ali Çebi'nin kıldırdığı namaza, Kaymakamı Fikret Zaman, İlçe Belediye Başkanı Ak Partili Turhan Şimşek ve binlerce kişi katıldı. Cenazede gözyaşları sel oldu.

        Namazının ardından cenazeler Sarısüleymanlar Mahallesi Mezarlığı'nda defnedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa