Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Can Ulkay'ın yönettiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Çetin Tekindor, Ali Atay, Murat Yıldırım ve İsmail Hacıoğlu'nun paylaştığı Ayla filmi yakında vizyona girecek.Peki, Ayla ne zaman vizyona girecek? İşte Ayla fragmanı ve film konusu...

AYLAFİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRİYOR?

Ayla filmi için geri sayım devam ediyor. Ayla, 27 Ekim 2017 Cuma günü vizyona girecek. Vizyona hazır durumda olan filmin yönetmen koltuğunda Can Ulkay yer alıyor. Filmin ana konusunda Kore Savaşı'nda yaşanan gerçek ve dramatik hikaye işlenecek.

Ayla film konusu;

1950 yılında Kore Savaş'ında yer alan Süleyman Astsubay savaş alanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir ve çaresizdir. Astsubay kızı yanına alır ve kıza Ayla ismini verir. Zamanla birlikte mutlu olan Ayla ve Astsubay, kısa sürede baba ve kız gibi olurlar. Ancak 15 ay sonunda birliğin Türkiye'ye geri dönme kararı çıkar. Astsubay Ayla'yı bırakıp gitmek istemese de Kore kanunlarına karşı gelemez. Küçük kızı istemsizce geride bırakan Astsubay, Ayla'yı yetimhaneye teslim ederken bir araya gelme sözü verir. Yıllar Astsubay Süleyman ve Ayla'yı tekrar buluşturacak mıdır?

AYLA FİLMİ FRAGMANI
AYLA FİLMİ OYUNCU KADROSU

Yönetmen koltuğunda reklam filmleriyle dikkat çekenCan Ulkay'ın oturduğu dram filmi Ayla'nın senaryosunda iseSınav, Uzun Hikaye, Kavak Yelleri, Doludizgin Yıllar'ın da senaristliğini yapmış Yiğit Güralp'in imzası var. Başrollerini Çetin Tekindor,Taner Birsel, İsmail Hacıoğlu ve Ali Atay'ın paylaştığı filmin kadrosunda Duygu Yetiş, Büşra Develi, Erkan Petekkaya, Esra Dermancıoğlu, Deniz Seviyesifilmindeki performansı ileMilano Uluslararası Film Festivali’nden ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü alan oyuncu Damla Sönmez, Altan Erkekli, Sinem Öztürk Uslu gibi önemli oyuncular yer alıyor. Filmin müziklerini iseFahir Atakoğlu üstleniyor.

Çetin Tekindor (Süleyman Dilbirliği 2010)

İsmail Hacıoğlu (Süleyman Dilbirliği 1950)

Ali Atay (Ali)

Taner Birsel (Fuat Binbaşı)

Lee Kyung-Jin (Ayla 2010)

Kim Seol (Ayla 1950)

Mehmet Esen (Albay Celal)

Murat Yıldırım (Üstteğmen Mesut)

Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ