Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aykut Kocaman'dan 'prim' talebi! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe ligin ilk yarısının sonlarına doğru yaptığı çıkışla camianın yüzünü güldürürken teknik direktör Aykut Kocaman da bu havanın kaybolmasını istemiyor.

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre Sarı-Lacivertliler’de yaşanan kötü gidişatın ardından yönetimin devreye girmesi ve takıma prim sistemini getirmesiyle birlikte futbolcuların da performansları bir anda arttı. Peş peşe kazanılan maçlarla da şampiyonluk yarışına yeniden girildi. Kocaman ilk yarıda kalan iki maçın kazanılması halinde oyunculara dağıtılacak primlerin takımın toparlanmasında çok önemli olduğunu düşünürken, ikinci yarıda üst üste oynanacak bu deplasmanlar için de yönetimin benzer bir uygulamaya gitmesini talep edecek.

        REKLAM

        VİTESİ İYİCE YÜKSELTECEK

        Tüm bu planları gerçekleştirmek için teknik direktör Aykut Kocaman daha şimdiden ince eleyip sık dokuyor. Devre arasına büyük bir titizlikle hazırlanan Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli hocası, arada takımın vitesini iyice yükseltip ikinci yarıya rakipleri şaşırtan bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Kısacası Aykut Hoca yakalanan bu havanın kaybolmaması için her türlü hesabı yapıyor.

        KOCAMAN DİRENCİ KIRMAK İSTİYOR!

        Fenerbahçe ilk yarıyı firesiz kapatmaya hedeflerken teknik direktör Aykut Kocaman bir yandan da ikinci yarıyı kafasında oynamaya başladı. Peş peşe oynanacak Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş deplasmanlarından en kötü ihtimalle 6 puan çıkmaları halinde rakiplerinin direncini kıracaklarını düşünen Kocaman bu zorlu virajdan en iyi şekilde sıyrılmanın yolunun maçı rakipten daha çok istemek olduğuna inanıyor. 2010- 2011 sezonu 2. devresinde deplasmanda Galatasaray ve Beşiktaş’ı yenerek şampiyonluğa koşan Kocaman, bu sezon da bu maçları zor bir viraj kadar fırsat olarak da görüyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa