Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ayew'in tapusu alınacak! Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe, Ayew'den memnun kaldı. Akşam gazetesinde yer alan habere göre sarı-lacivertliler, sezon başında Premier Ligi ekibi Swansea’den 1.2 milyon euro kiralama bedeli karşılığında kadroya kattığı Ayew’in bonservisini almayı hedefliyor.

        Ancak satışta belirlenen satın alma opsiyonu ise tam 12 milyon euro. Fenerbahçe’nin böyle bir parayı vermesi ise çok zor. Devre arasında İngiliz ekibinin yöneticileriyle tekrar masaya oturulacak ve pazarlık süreci başlayacak.

        COMOLLİ 'ZOR' GÖRMÜŞTÜ

        Sportif Direktör Damien Comolli, Ayew için 12 milyon euroluk bir bonservis ödemesi yapamayacaklarını da daha önce belirtmişti. Ancak Ganalı oyuncunun kısa sürede takıma uyum sağlaması ve gösterdiği performans gelecek için umut verdi.

        28 yaşındaki Ganalı yıldız da sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adeta Fenerbahçe’de devam etmek istediğinin sinyallerini veriyor. Andre Ayew, Fenerbahçe taraftarının gösterdiği ilgiden oldukça memnun.

        EN VERİMLİSİ AYEW OLDU

        Göztepe ve Evkur Yeni Malatyaspor maçlarında performansıyla kuşku yaratan Ayew, Kayserispor maçıyla form yakaladı. Kadıköy’de 3-2 kaybedilen maçta şık bir kafa golüne imza attı, Slimani’nin attığı golde de pası o verdi.

        Deplasmanda kazanılan 1-0’lık Konya maçında da istekli oyunuyla göz doldurdu. Beşiktaş karşılaşmasındaki müthiş kafa golü ve performansıyla kalitesini ispatladı. Onun yokluğundaki 4-1’lik Dinamo Zagreb yenilgisinde Fenerbahçe hücumda çok etkisiz kalmıştı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa