Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Efeler Belediyesi personeli Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan yerinde Kovid19 aşı uygulaması kapsamında aşılanmaya başladı.

        Henüz aşı randevusu almamış olan Efeler Belediyesi personeli kendilerine dağıtılan formları doldurduktan sonra, Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı muayene odasında sırayla aşılarını oluyor.

        Mesai saatinin başlaması ile birlikte aşılama uygulamasının başladığını belirten Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Koronavirüse karşı yapılan mücadelede bugün belediye personelimize yönelik aşılama uygulamasına başlandı. Titizlikle çalışmalarını gerçekleştiren Efeler İlçe Sağlık Müdürlüğümüze teşekkür ederim. Dünyaca mücadele ettiğimiz koronavirüse karşı Efeler Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz. Alınan maske, mesafe, hijyen tedbirleri ve koordineli aşılama ile bu salgını en kısa zamanda atlatacağımıza inanıyorum.” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa