Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın’ın Kuşadası ilçesi’nde bir kıraathanede oyun oynandığını gören polisler, vatandaşlara sosyal mesafe ve maske cezası kesti.

        Edinilen bilgiye göre, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Büro Amirliği’ne bağlı polisler, Cumhuriyet Mahallesi Reşat Özbek sokak üzerinde devriye gezerlerken bir kıraathanede oyun oynandığını fark etti. Araçtan inen ekipler söz konusu kıraathaneye girdiklerinde, kalabalık bir grubun okey oynadıklarını ve maske takmadıklarını ayrıca sosyal mesafe kurallarına uyulmadığını tespit etti. Okey oynayan vatandaşlar polis ekiplerini görünce masadan kalkarak gitmek istedi. Polis ekipleri bütün vatandaşlara yerlerinde kalmaları konusunda uyarılarını yaptıktan sonra mekanda kaçak oyun oynayan 12 kişiye tutanak tutulup idari işlem yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa