Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir’de 30 Ekim tarihinde meydana gelen deprem sonrasında Aydın Valiliği koordinasyonunda toplanan 1334 adet bağış depremzedelere ulaştırıldı.

        Aydın Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İzmir ilinde 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen deprem ile ilgili olarak 01 Kasım 2020 tarihinden itibaren Valiliğimiz koordinasyonunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYD) Vakfı ve on yedi ilçe Vakfımız tarafından ayni bağış kabulü yapılmış; sivil toplum kuruluşları, hayırseverler ve vatandaşlarımızdan katkılar sağlanmıştır. Bu kapsamda İzmir'de meydana gelen afet sonrasında ihtiyaç sahibi afetzedelere dağıtılmak üzere 623 adet standart gıda kolisi (aynı içerikteki düzenli koliler) ve 711 yeni battaniye olmak üzere toplamda 1334 adet bağış toplanmış ve İzmir ilinde bulunan depolara 09 Kasım 2020 tarihinde sevk edilmiştir. Aydın Valiliği olarak İzmir ilinde bulunan vatandaşlarımızın yanındayız. Her türlü desteğe hazır olduğumuzu bildirmek isteriz. Yardımda bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları, hayırseverler ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa