Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'ın Söke ilçesinde 20 afet sonrası acil toplanma alanı bulunuyor.

        Tanımı afet sonrası paniğin önlenmesi ve sağlıklı bilgi alışverişi için, halkın güvenle toplanabileceği alanlar olarak ifade edilen Afet ve acil durum toplanma alanları; yaşanılan son depremin ardından tekrar gündeme geldi. Söke ilçe merkezi ve çevre mahallelerde; Aydın Büyükşehir Belediyesi, AFAD ve Söke Belediyesi tarafından belirlenen 20 Afet ve Acil Durum Toplanma Alanı bulunuyor.

        Söke’de afet sonrası acil toplanma alanları şöyle: Yenikent Mahallesi Nebahat Alpan İlkokulu, Atatürk Mahallesi Uğur Mumcu Parkı, Yenicami Mahallesi İşKur Eğitim Merkezi, Yenicami Mahallesi Ali Rıza Efendi İlkokulu, Konak Mahallesi Atatürk Parkı, Kemalpaşa Mahallesi Şehit ve Gaziler Parkı, Cumhuriyet Mahallesi Söke Şehir Stadı, Cumhuriyet Mahallesi Koçlar Parkı, Çeltikçi Mahallesi Güngör Pura Kadın Anı Parkı, Savuca Mahallesi İnönü Caddesi ve 31. Sokak kesişimi park, Yenidoğan Mahallesi İstiklal Caddesi ve 11. Sokak kesişimi park, Güllübahçe Mahallesi Atatürk İlkokulu, Atburgazı Mahallesi Okul Sokak, Bağarası Mahallesi Atatürk ve Adnan Menderes Caddesi kesişimi Orta Park, Bağarası pazaryeri alanı, Bağarası Mahallesi Çok Programlı Lisesi, Sazlı Mahallesi Futbol Sahası, Sazlı Mahallesi Hilmi Fırat İlkokulu, Sazlı Mahallesi Hacı Halil Paşa İlkokulu, Sarıkemer Mahallesi Birlik, Menderes ve Gezerler Caddeleri kesişimi Tariş tesisi arkası.

        Vatandaşların EDevlet üzerinden hızlı ve kolayca öğrenilebildikleri toplanma alanları Söke Belediyesi www.soke.bel.tr web sitesinde de yer alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa