Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nazilli’de Cumhuriyet coşkusu çelenk sunma töreni ile başladı. Cumhuriyet’in kuruluşunun 97. Yıldönümü kutlamaları İstasyon Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ile başladı. Törenler 29 Ekim’de Kaymakamlık binası önünde yapılacak tebrikat töreni ile devam edecek.

        Bu yıl Nazilli Anadolu Lisesi tarafından organize edilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97. yılı kutlama etkinlikleri çelenk sunma töreni ile başladı. İstasyon Meydanındaki Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık çelengini Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy ve Nazilli Belediye Başkanlığı çelengini Başkan Kürşat Engin Özcan’ın sundu. Çelenk sunumunun ardından program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile son buldu.

        İstasyon Meydanındaki çelenk sunma etkinliğine Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz, Baro temsilcisi Av. Emel Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Hakdan Öztürk, siyasi partilerin başkanları ve temsilcileri, STK temsilcileri, sendika temsilcileri, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa