Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın’ın Karacasu ilçesinde, TOKİ evlerinde Korona virüs vakalarının artmasının ardından 2 blok karantina altına alındı.

        Son 24 saat içerisinde Karacasu ilçesinde Korona virüs salgını artış gösterdi. Son yapılan testlere göre ilçede pozitif vaka sayısı 19’a, temaslı sayısı 94’e, izole altına alınan konut sayısı da 74’e yükseldi. Yeni vaka ve temaslıların Küçükdağlı Mahallesi 40/2 sokak TOKİ Evleri K23 K24 bloklarında yoğunlaşması nedeniyle, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu ve İlçe Salgın Yönetimi Kurulları’nın kararı ile TOKİ Evleri K23 ve K24 Bloklarında, dün gece 00.01’den itibaren 15 gün süre ile karantina ilan edildi. Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, önümüzdeki günlerde vaka ve temaslı hasta sayılarında artışların daha da hızlanmasının beklendiğini ifade ederek vatandaşları maske, mesafe ve hijyen konularında tedbirli olmaya davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa