Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cemal YILDIRIM / AYDIN, (DHA)AYDIN'ın Efeler ilçesinden geçen Büyük Menderes Nehri kıyısında Servet Öztürk'ün (79) cansız bedeni bulundu. Yaşlı kadının ölüm nedeni yapılacak otopsi ile belirlenecek.

        Aydın-Muğla Karayolu kenarına parelel olan Büyük Menderes Nehri kıyısında kadın cesedi olduğunu fark eden çoban, jandarmayı aradı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, bölgede yaptıkları araştırma sonunda üzerinden kimlik çıkmayan kadına ait kıyafetler ile eşyalar buldu. Yapılan incelemenin ardından ceset, otopsi için Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Geniş çaplı araştırma başlatan jandarma, cesedin, Efeler ilçesinde yaşayan Servet Öztürk'e ait olduğunu belirledi.  Görgü tanıkları, jandarmaya verdikleri ifadelerinde, Öztürk'ün Büyük Menderes Nehri üzerindeki karayolu köprüsünde bir süre oturduğunu anlattı. 

        Köprüden düştüğü ya da atladığı tahmin edilen Öztürk'ün ölüm nedeni yapılacak otopsiyle belirlenecek.DHA-Güvenlik Türkiye-Aydın Cemal YILDIRIM

        2020-10-16 16:42:01

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa