Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)AYDIN'ın Nazilli ilçesinde bir apartmanda kapı önlerine bırakılan ayakkabıları çalan 2 kadın, güvenlik kamerasınca görüntülendi.

        Hırsızlık olayı, dün saat 17.00 sıralarında, Çapahasan Mahallesi 389/1 Sokak'taki bir apartmanda yaşandı. Yüzlerinde maske olan 2 kadın, bir süre çevreyi gözetledikten sonra girdikleri apartmanda, kapı önlerine bırakılan ayakkabıları, yanlarında getirdikleri pazar arabasına koydu. Ardından da apartmandan çıkıp, kayıplara karıştı. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine çalışma başlatan polis, apartmandaki güvenlik kamerasını incelemeye aldı. Görüntülerde, kadınların binaya girişleri ile ayakkabıları çaldıkları anlar tespit edildi. Polis, kimlikleri belirsiz hırsızlık şüphelisi 2 kadını arıyor.   

        DHA-Güvenlik Türkiye-Aydın / Nazilli Bahattin ALBAYRAK

        2020-10-03 17:31:02

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa