Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, üniversitenin 202020221 güz yarılıyılında uygulayacağı eğitim modelini açıkladı.

        Rektör Aldemir açıklamasında, “Kovid19 salgını nedeniyle dünya genelinde olduğu gibi ülkemiz de önemli bir süreçten geçmektedir. Bu süreçte sizlerin eğitimi ve sağlığı bizler için azami önem arz etmektedir. Sağlık Bakanlığının tavsiyeleri, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın önerisi doğrultusunda Üniversitemizde, 20202021 güz yarıyılında Diş Hekimliği Fakültesi, Eğitim Fakültesi (Sadece MEB uygulamaları), Tıp Fakültesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde yürütülen lisans ve lisansüstü programlarındaki derslerin karma eğitim (uzaktan+yüzyüze) şeklinde yapılmasına, bunun haricindeki birimlerde yürütülen ön lisans ve lisans programlarındaki derslerin sadece “uzaktan öğretim” yoluyla yapılmasına karar verilmiştir.

        Salgının seyrine göre ve ilgili kurum ve kuruluşların kararlarına göre eğitim öğretim yöntemi ve tarihlerinde değişiklik yapılabilecektir. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler birimleriniz web sayfalarından duyurulacaktır. Tüm öğrencilerimize yeni akademik yılda başarılar dilerim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa