Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), Buharkent Feslek ve Gelenbe Mahalleleri’ndetoplam tarımsal sulama alanının yarısından fazlasının faydalanacağı kanalın tamirat ve betonlama çalışmalarını gerçekleştirdi.

        Tarım kenti olan Aydın’da çiftçilerin sulama koşullarını iyileştirmek için çalışmalar yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi, Buharkent’in FeslekGelenbe Mahalleleri’nde çalışma yaptı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne (ASKİ) bağlı ekipler, tarımsal sulama arıklarının betonlaştırılması ve tamiratlarını yaptı. Feslek Mahallesi’ndeki 2 bin 270 metre uzunluğundaki kanalda yapılan çalışma ile mahalledeki toplam sulama alanının yarısından fazlasının kullanacağı iyileştirme gerçekleştirilmiş oldu.

        Ağırlıklı olarak İncir üretimi yapılan bölgede zeytin ve sebze yetiştiriciliğinde kullanılacak olan kanalla, çiftçilerin daha fazla üretim yapması planlanıyor. Çiftçilerin işlerine ara vermemeleri için ASKİ ekiplerinin kalabalık bir çalışma grubu ile yaptığı çalışmayla kanalda kısa sürede tamirat ve betonlama yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa