Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 97. Kuruluş yıl dönümünde sosyal medya üzerinden mesaj yayımladı.

        Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye Cumhuriyeti’ne kazanımlarını vurgulayan başkan Atay’ın yayınladığı mesajda “Ulu Önderimiz ve ilk Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim vardır. Biri Cumhuriyet diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir” şiarıyla 97 Yıldır Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisi’ne aynı azim ve kararlılıkla sahip çıkıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi sadece siyasi bir parti olmanın ötesinde atamızın bizlere bıraktığı büyük bir mirastır. Cumhuriyet Halk Partisi demokrasimizin geçmişten günümüze önemli kazanımları olan; kadına seçme ve seçilme hakkını, Parlamenter demokrasiyi ve çok partili hayata geçişi bizlere armağan etmiştir. Ülkemizin en köklü partisi olma özelliğine sahip partimizin kuruluş felsefesi halk egemenliği, tam bağımsızlık, özgürlük ve modernleşmeye dayalı çağdaş bir toplum olma üzerine kuruludur. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin umut kaynağıdır. Aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi memleketimiz için hizmet etme aşkımızın da kaynağıdır. Partimizin kuruluşunun 97. Yıl dönümünde başta kurucu genel başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, önceki genel başkanlarımızı saygıyla anıyor, partimize emek harcayan her üyemize, il ve ilçe örgütlerimize en içten saygılarımı sunuyorum” sözleri yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa