Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bugün öğleden sonra Efeler’deki bir mobilya mağazasında yangın çıktı. Yangın, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin hızlı ve profesyonelce müdahalesiyle binayı sarmadan söndürüldü.

        Nedeni henüz belirlenemeyen yangın, Efeler Mahallesi Hürriyet Bulvarı’ndaki koltuk döşeme işi yapan bir mobilya mağazasında çıktı. Dükkân içerisindeki kolay tutuşabilen ürünlerin tutuşmasıyla büyüyen yangına Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri hızla müdahalede bulundu. Yangın sebebiyle bina tahliye edilirken itfaiye ekiplerinin üstün gayretleriyle yangın binayı sarmadan kontrol altına alındı.

        Yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar oluştu.

        Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu sürekli olarak bilgilendirirdi. Başkan Çerçioğlu oluşabilecek yangınlara karşı vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı ve yangından etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa