Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ülke genelinde 81 İl’de müftülükler bünyesinde hizmet veren Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Aydın Didim’de Merkez Cami alt katında hizmet vermeye başladı.

        Didim İlçe Müftülüğü bünyesinde Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) hizmete açıldı. Didim Merkez Caminin alt bölümünde hizmete açılan büroda Didim İlçe Müftülüğü ADRB Vaizi Esma Aydın görevine başladı. Aile ve Dini Rehberlik Bürosuyla ilgili olarak bilgiler veren Didim İlçe Müftülüğü ADRB Vaizi Esma Aydın “Bizler, 2003 yılından beri donanımlı personelimizle Türkiye’nin 81 ilinde müftülüklerimiz bünyesinde görev yapan Aile ve Dini Rehberlik Bürolarıyız. Kadın, erkek, çocuk, genç, yaşlı toplumumuzun her kesimine güven, sevgi ve samimiyetle hizmet veriyoruz. Doğru dini ve ahlaki bilgilere sahip, aile olmanın sorumluluğunu taşıyan, bilinçli bireylerle huzurlu ve sağlıklı bir toplum oluşturmayı hedeflemekteyiz. Kur’an ve sünnet ışığında, ahlak eksenli bilgiyi temel alarak aile hakkında topluma doğru dini bilgi sunmakta, aileyi ve aile içinde bireyi tehdit eden problemlerin çözümüne dini açıdan katkı sağlamaktayız" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa