Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ (DHA) - TFF 3'üncü Lig temsilcilerinden Nazilli Belediyespor orta saha oyuncusu İlyas Sarı ile yollarını ayırdı.

        Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen siyah beyazlılar iki yıl önce Payasspor'dan kadroya dahil edilen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu İlyas Sarı ile masaya oturdu. Yönetim, deneyimli futbolcuyla anlaşma sağlayamayınca vedalaştı. Basın sözcüsü Erkan Abbasoğlu, "Profesyonel futbol takımımızın 2020-2021 sezonu yapılandırması kapsamında İlyas Sarı ile yapılan görüşmede anlaşma şartları oluşmadığından dolayı yollarımız ayrılmıştır. Kendisine bugüne kadar vermiş olduğu emekler için teşekkür eder bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz" açıklamasını yaptı.

        İki sezonda Nazilli Belediyespor forması altında 38 maça çıkan İlyas Sarı, 1 kez gol sevinci yaşadı.DHA-Spor Türkiye-Aydın / Nazilli Bahattin ALBAYRAK

        2020-08-05 11:27:03

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa