Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Didim Belediyesi sahillerde yapılan midye satıcılarına zabıta ekiplerinin müdahalesi esnasında arbede yaşandı. Zabıtalara saldıran midye satıcıları polis tarafından gözaltına alındı.

        Didim Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, pandemi sürecinde kentimizin sahil bölgelerinde vatandaşlarımızdan gelen şikayet ve talepler doğrultusunda seyyar midye satıcıları ile mücadeleye aralıksız devam ediyor.

        Denetimler esnasında, sahillerde tespit edilen seyyar midye satıcılarına Didim Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Satıcılar zabıta personellerinin görevlerini yapmalarını engellemek amacıyla sözlü ve fiziki saldırılar gerçekleştirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin olaya müdahale ederek saldırganları etkisiz hale getirirken, saldırganlar hakkında yasal işlem başlatıldı.

        Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, “Personellerimiz görevini gerçekleştirirken fiziki ve sözlü saldırılara maruz kalmıştır, Emniyet güçleri saldırganlar hakkında gerekli yasal işlemleri başlatmışlardır, bu gibi saldırılar Didim’in sağlığı ve huzuru için verdiğimiz mücadeleye engel olmayacak, aksine vatandaşlarımızdan aldığımız destek ile güçlenerek devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa