Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurban Bayram'nda olası vakaların önüne geçebilmek için Aydınlılara seslenen İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, bayram süresince tedbirlere uyulması gerektiğine dikkat çekti. İl Sağlık Müdürü Açıkgöz, “Bu bayram güzel Aydınımız için çok önemli. Vatandaşlarımızın bayramlaşma esnasında gönülden kucaklaşmasını sosyal mesafe kurallarını riayet etmesini istiyoruz” dedi.

        Kurban Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte Covid19 pandemisi ile mücadele kapsamında alınan tedbirler de açıklanmaya başladı. Turizm merkezlerinden olan Aydın’da, Kurban Bayramı tatili ile birlikte yoğunluğun artması beklenen Kuşadası ve Didim bölgelerinde olası vakaların artmasını önlemek amacıyla Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz yayınladığı mesajla Aydınlılara seslendi.

        Geçtiğimiz gün Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirilen İl Pandemi Kurulu toplantısı sonrasında da bayram süresince alınan tedbirler belirlenirken, İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz de yayınladığı mesajla Aydınlıların Bayramı’nı kutlayarak tedbirlere uyulması konusunda uyarı da bulundu. Vatandaşların sağlığını koruyabilmesi için tedbirlere uyulmasının önemine dikkat çeken Açıkgöz, yayımladığı mesajında “Bu bayram ilimiz için çok önemli. Güzel Aydınımızın Covid19 başarısını hep birlikte taçlandıralım. El öpme ve kucaklaşmalarımızı önümüzdeki bayramlara erteleyelim” ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa