Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Efeler Belediyesi çalışanlarına haşerelerle daha etkin mücadele için 'Biyosidal Ürün Uygulama' eğitimi verildi.

        Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte çalışanlara 'Vektörle Mücadele Kapsamında Biyosidal Ürün Uygulama Eğitimi' verildi. Eğitimde sivrisinekler, larvalar, hamam böcekleri ve diğer kent zararlıları ile mücadelede yeni gelişmeler, teknikler ve izlenecek yöntemler hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

        Kentte haşerelerle mücadelede daha iyi sonuçlar doğuracağına inanılan eğitimler, Biyolog Tuğçe Güleryüz Ercan ve Yudum Turunçoğlu tarafından 2 bölümde gerçekleştirildi. Sorucevap şeklinde geçen 2’nci bölümle son bulan eğitimin ardından Belediye Sağlık İşleri Müdürü Müdürü Dr. Eralp Atay, Tuğçe Güleryüz Ercan ve Yudum Turunçoğlu’na verdikleri eğitim için teşekkürlerini ileterek hediyelerini takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa