Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke'ye bağlı Bağarası Mahallesi'nde kahvehane işletmecisi Kerem Birdal, mekanında oluşturduğu kütüphaneye Bağarası Mahallesi'nin şehidi Oğuz Arslan'ın adını verdi. Kitapsever kahveciye Söke Belediyesi topladığı kitaplarla destek verdi.

        Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatıyla kolilenen çok sayıda kitap, kahvehane işletmecisi Kerem Birdal’a teslim edildi. Söke Belediye Başkan Danışmanı Melda Keskin ve Bağarası Mahalle Muhtarı Esat Arıcı’nın da bulunduğu kitapların teslimi sırasında; çevredeki mahalle sakini çocuklar kütüphaneye koştu.

        Kahvehane müşterilerinin kitap okumaya ilgisinin her geçen gün arttığına dikkat çeken işletmeci Kerem Birdal; “Hem şehidimizin adının yaşatılması hem de kahvehanede kitap okuma alışkanlığının artması için oluşturduğum kütüphaneye katkılarından dolayı Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel’e çok teşekkür ediyorum. Kitap sayısının artması için kitapseverlerin katkılarını bekliyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa