Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adnan Menderes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ADÜSEM), Nazilli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekan v. Prof. Dr. Yusuf Kaderli ile birlikte yürüttüğü çalışma kapsamında Türkiye’nin birçok şehrinde “Temel Borsa ve Türev Piyasalar Eğitimini” gerçekleştirdi.

        Borsa eğitimine yaşanan yoğun talep üzerine gerçekleşen eğitim haziran ayının başından temmuz ayının ortasına kadar sırasıyla Antalya, Bursa, Aydın, İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlendi. Yatırımcı adaylarına ve yatırımcılara bizzat bulundukları şehirlerde verilen eğitim yoğun ilgi ile karşılandı.

        Nazilli İİBF Dekan V. Prof. Dr. Yusuf Kaderli, ADÜ’nün finans alanında bir marka olması yolunda önemli faktörlerden biri olan ADÜSEM Temel Borsa Eğitimleri’nin yılın sonuna kadar devam edeceğini belirterek, “Türkiye’de iyi bir Temel Borsa Eğitimi’nin verilebildiği sayılı birkaç il var. Bunlardan biri de üniversitemizin merkezi eğitim birimi olan ADÜSEM sayesinde Aydın ili, yatırımcı adaylarının ve yatırımcıların bulundukları şehirlere eğitimi götürmüş olmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

        Prof. Dr. Kaderli, yeni borsa eğitim takviminin finansal okuryazarlığını geliştirmek ve borsa yatırımcısı olmak isteyen adaylara duyurulacağını da sözlerine ekledi.

        Katılımcılar eğitim sonrası yaptıkları açıklamalarda, ADÜSEM bünyesinde yapılan eğitimlerden duydukları memnuniyetleri dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa