Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'ın Kuşadası ilçesinde KOM ve narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda iki adet ruhsatsız silah ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Operasyonda biri aranan iki şüpheli gözaltına alındı.

        Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Grup Amirliği ve Narkotik Grup Amirliği ekipleri Kadınlar Denizi’nde bir eve operasyon düzenledi. Operasyon sonucu evde bulunan R.Y. ve B.N.K. isimli şüpheliler yakalanırken, evde yapılan aramada 1 Adet 7.65 mm çapında Zigana marka seri numarası bulunmayan ruhsatsız tabanca, 1 Adet 7.65 mm çapında üzerinde marka ve seri numarası bulunmayan ruhsatsız tabanca, 2 Adet bu silahlara ait 7.65 mm çapında şarjör, 11 Adet 7.65 mm çapında MKE yapımı fişek ve bir miktar esrar maddesi ele geçirildi.

        Gözaltına alınan iki şüpheli sorgulanmak üzere Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, R.Y. isimli şüphelinin ayrıca 2 ayrı dosyadan " Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçuyla arandığı tespit edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa