Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bahattin ALBAYRAK/NAZİLLİ (Aydın), (DHA)AYDIN'ın Nazilli ilçesinde, polisin düzenlediği operasyonda, çeşitli dönemlere ait tarihi obje, heykelcik ve 2 bin 300 sikke ile yakalanan 1 kişi gözaltına alındı.

        Nazilli ilçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (KOM) ekipleri, gelen bir ihbar üzerine N.A.'nın tarihi eser kaçakçılığı yaptığını belirledi. Bir süre teknik ve fiziki takibe alınan N.A.'nın evine ve ormanlık alandaki arazisine dün, eş zamanlı operasyon düzenlendi.

        Yapılan aramada Roma, Bizans, Osmanlı ve Selçuklu dönemlerine ait çeşitli obje ve heykelcikle toplam 2 bin 300 gümüş ve bronz sikke, ayrıca define aramak için kullanılan 3 dedektör ele geçirildi. Gözaltına alınan N.A.´nın polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Aydın / Nazilli Bahattin ALBAYRAK

        2020-07-25 10:18:26

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa