Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

        Aydın Ticaret Odası’nın tüm çalışma ve projelerinin kamuoyuna duyurulmasında verdikleri destek için basına teşekkür eden AYTO Başkanı Ülken, “Aydın Ticaret Odası olarak gerçekleştirdiğimiz tüm çalışma ve projelerimizde basın mensubu arkadaşlarımızı hep yanımızda gördük. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesi ile ben öncelikle kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

        Halkın haber alma hakkını kullanması ve kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ve sorumlulukları olan basının, demokratik sistemin vazgeçilmez unsurlarının başında geldiğini hatırlatan Başkan Ülken, “ Kamu yararını göz önünde bulundurarak, yansız ve ilkeli habercilik anlayışını benimseyen basın mensubu arkadaşlarımın Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa