Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl genelinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, yaz aylarının gelmesiyle birlikte Nazilli'yi daha güzelleştirmek için çalışmalarına hız verdi.

        Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli'de park, bahçe, refüj ve yeşil alanlarda peyzaj düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Periyodik olarak çim biçme, ağaç budama ve genel bakım çalışmalarına sürdüren ekipler, asfalt yenileme çalışması yapılan Turan Mahallesi, 19 Mayıs Bulvarı ve Esenköy Mahallesi bağlantı yolundaki refüjlerde yaptığı çalışmalar ile göz doldurdu. Park Bahçe ekipleri tarafından Hürriyet Caddesi, 19 Mayıs Bulvarı ve çeşitli noktalardaki kavşaklarda bordür boyama çalışması ve çiçek dikimi de yapıldı.

        Nazilli ilçesindeki yeşil alanları zengin donatılı hale getirmek için yoğun mesai yürüten ekipler diğer yandan da bakım ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlar yapılan çalışmalar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa