Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın’ın Efeler ilçesinde içerisinde zeytin ve incir ağaçlarının bulunduğu otluk alanda çıkan yangında 4 dönüm alan zarar görürken, yangın çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü.

        Yangın öğlen saatlerinde Kemer Mahallesi’nde meydana geldi. Aydın eski Ağız ve Diş Hastanesi karşısındaki içerisinde zeytin ve incir ağaçlarının bulunduğu otluk alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Sıcak hava ve rüzgarla şiddetlenen yangına Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 4 arazöz, 2 ani müdahale aracı ile itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek, bir saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Çevrede oturan mahalle sakinleri de yangın söndürme çalışmalarına yardım etti. Yangın çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü.

        Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa