Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakanlığı döneminde ilk kez Aydın’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir takım ziyaretlerinin ardından SelçukOrtaklar Yolu Şantiye alanında incelemelerde bulundu. Şantiye alanında yetkililerden bilgi alan Bakan Karaismailoğlu, "Aydın bizim için çok değerli bir şehrimiz. Bakanlık olarak Aydın’da çok değerli projelerimiz devam ediyor” dedi.

        Selçuk ile Ortaklar arasında devam eden yol çalışmaları hakkında şantiyede Karayolları ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ilin en önemli projelerinin başında gelen AydınDenizli otoyolu hakkındaki açıklamalarını yineledi. Otoyol ihalesinin başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğinin altını çizen Bakan Karaismailoğlu, “Bir süredir ertelenen ihale için en iyi işi yapmak ve büyük firmaların bu iş talip olması için belli bir süre geçmesi gerekiyordu. Çok değerli firmalar bu ihaleye büyük bir ilgi gösterdiler. Şuan ihale tamamlanmış durumda. Bütün hedefimiz 2 yıl içerisinde bu yolu hizmete açmaktır. İnşallah en iyisine layık olan Aydınlı kardeşlerimizle birlikte sürekli beraber olacağız ve projeleri takip edeceğiz. Aydın’a yakışan projelerle birlikte her zaman birlikte olacağız” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa