Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Murat GÜRKANBahattin ALBAYRAK/NAZİLLİ (Aydın), (DHA)- AYDIN'ın Nazilli ilçesinde motosikletin, önündeki başka bir motosiklete çarptığı kazada, 1'i kadın, 3 kişi yaralandı.

        Kaza, dün saat 23.00 sıralarında, Bozdoğan-Nazilli karayolunun Nazilli ilçesinin kırsal Hamidiye Mahallesi girişinde meydana geldi. Bozdoğan'dan Nazili yönüne giden Ramazan Durmaz (44) yönetimindeki 09 CCH 21 plakalı motosiklet, aynı yöne giden evli, 2 çocuk babası Cemal Seçen (24) yönetimindeki plakasız motosiklete çarptı. Kazada her iki motosiklet de devrildi.

        Kask takmadıkları belirlenen Ramazan Durmaz ile arkasındaki eşi Fadime Durmaz (37) ve diğer motosiklet sürücüsü Cemal Seçen yaralandı. Yaralılar, sağlık ekibinin kaza yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Seçen, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

        KAZADAN 2 SAAT ÖNCE SATIN ALMIŞ

        Cemal Seçen'in, kullandığı motosikleti kazadan 2 saat önce satın aldığı belirtildi. Durmaz çiftinin ise Bozdoğan'daki bir yakınlarını ziyaret ettikten sonra Hamidiye Mahallesi'ndeki evlerine dönerken kaza yaptıkları bildirildi. DHA-Güvenlik Türkiye-Aydın / Nazilli Murat GÜRKAN Bahattin ALBAYRAK

        2020-07-06 13:27:30

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa