Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydının turistik ilçesi Didim’de hava sıcaklıkları 35 derecenin üzerinde seyrederken, sıcaktan bunalanlar kendilerini Ege’nin mavi sularına bıraktı.

        Didim’de sıcaktan bunalan tatilciler ile vatandaşlar serinlemek için kendilerini deniz kenarına attı. İlçede hava sıcaklıkları 35 derecenin üzerinde seyrederken deniz suyu sıcaklığı ise 24 derece olmasını fırsat bilen tatilciler ile vatandaşlar kendilerini Ege’nin serin sularına bıraktı. İlçedeki plajlarda gözle görülür bir artışın olduğu görülürken, kısmen de olsa sosyal mesafe kurallarına uyulduğu da gözlerden kaçmadı.

        Denizin tadını en fazla çocukların çıkardığı görülürken, bazı vatandaşlar ise güneşlenmeyi tercih ettikleri görüldü. Hava sıcaklarının mevsim normallerinde seyredeceği ilçede ise başta Altınkum olmak üzere 1.koy, 2.koy ve 3.koy, Yeşilkent, Cennet Koyu ile Manastır Koyu gibi bölgeler serinlemek isteyenlerin tercihleri arasında ön sırada geliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa