Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj bayramı Aydın'ın Didim ilçesinde karada ve denizdeki etkinliklerle kutlandı.

        1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 94. yılı Didim’de etkinliklerle kutlandı. İlk tören Didim Kent Meydanı'nda gerçekleştirildi. Törene İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Belediye başkan yardımcısı Zeynel Şener, Didim Cumhuriyet başsavcısı M. Emin Çıplak, Kuşadası liman başkanı yardımcısı Gökhan Topaloğlu, daire amirleri ile sivil toplum kurulu temsilcileri katıldı.

        Törende Kuşadası Liman başkanı yardımcısı Gökhan Topaloğlu, Atatürk anıtına çelenk koydu, ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunulup, akabinde İstiklal Marşı okundu.

        Kutlamalar kapsamında daha sonra DMarin Didim Marina'dan Sahil Güvenlik komutanlığına bağlı botlarla denize açılındı. İlçe protokolünün de katıldığı etkinlikte Altınkum sahili açıklarına deniz şehitleri için çelenk bırakıldı ve sirenler çalındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa